hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Bloc colònies d'estiu

Rocacorba amb 6è i 1r ESO

Rocacorba amb 6è i 1r ESO Rocacorba ens agrada molt. És un indret excepcional, entre muntanyes, envoltades d'arbres verds. Podem còrrer i jugar i cridar com volem. Hem arribat i ens esperen uns dies d'amistat, esport i diversió!

Amb les de 6è i 1r ESO a El Ginebró!

Amb les de 6è i 1r ESO a El Ginebró! Tornem de nou al Ginebró, aquesta vegada amb les més grans, de 6è i 1ESO. A la casa ja ens coneixen, i aquests dies prometen ser fantàstics! Publicarem aquí les fotos i notícies que ens vagin arribant.... de moment, tots els grups hi són, i preparats per començar!

Tercer dia a Can Bajona

En aquesta colònia estem treballant la temàtica d'Agatha Mistery i l'enigma de Can Bajona. Cada matí, les monitores proposen un enigma a cada club i, en acabar el dia, la portaveu del grup és l'encarregada de donar a conèixer la resposta.Durant el dia, hem realitzat el nostre propi carnet de detectiu i un...

Primer dia a Can Bajona

En aquestes colònies es faran activitatsen equip, es banyaran a la piscina i també faran excursions.I al final de la setmana hi haurà un festival preparat durant la setmana.

 

Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.