hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Westwold College: passió per l'hostaleria i una mica més

03 Desembre 2013

Inculcar a les joves de Sud-Àfrica la passió per l'hostaleria és l'objectiu principal, tot i que no és l'únic, del Westwold College, un centre de capacitació tècnica en habilitats dels àmbits turístics i hostalers a la ciutat de Johannesburg.

I es que, tot i l'èxit del seu programa de capacitació, les estudiants reben una cosa més important que l'oportunitat d'accedir a un treball digne. Westwold fa créixer la seva autoestima, fomenta la confiança en elles mateixes, les ajuda a conèixer-se i valorar-se en el que són; qüestions relegades a l'últim lloc de les necessitats personals de la dona en situació de pobresa.

Les alumnes de Westwold prevenen d'entorn desfavorits socialment, amb alts índexs de delinqüència, prostitució i SIDA. Aquestes condicions de vida, unides al fort pes de la desigualtat de gènere, deixen a la dona en una dituació d'indefensió que redueix en gran manera les seves possibilitats d'accedir a una vida digna.

El programa s'inicià al 2004 i està dirigit per un equip de professionals i voluntaris amb molts anys d'experiència en el desenvolupament social i la creació de capacitats. Gràcies a això, les alumnes de Westwold tenen el poder de generar ingressos pel seu sustent, el que millora les seves vides i la de les seves famílies.

Saber qui vols ser i fer el millor per aconseguir-ho, fer feliços els altres servint, desitjar aprendre i créixer, treballar en equip i tindre grans metes per les que valgui la pena lluitar són els valors que Westwold transmet a les seves alumnes.


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.