hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Dones i Drets Humans a Kinshasa, RD del Congo

17 Desembre 2013

El projecte "Enfortiment de Dones Universitàries en l'Entorn Universitari de Kinshasa", dirigit a la comunitat universitària de Kinshasa, desenvlupa les seves activitats amb gran participació.

El projecte fou iniciat al mes d'octubre, en col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i l'ONG Centro Congolais de Culture, de Formation et de Développement (CECFOR) de Kinshasa, compta també amb el suport de l'Associació de Dones Juristes a Kinshasa, i amb la direcció de les juristes M. José Fuente Boix (Barcelona) i Nadine Omoy Mundala (Kinshasa).

Amb aquest projecte es pretén contribuir a la promoció i protecció dels drets humans, especialment els Drets de la Dona, a la República Democràtica del Congo, mitjançant la formació i la participació directa de dones universitàries congoleses. Es pretén difondre un millor coneixement dels drets humans al medi universitari i de suscitar a les estudiants accions concretes en aquest camp, ajudant a desenvolupar la seva iniciativa. Al final, la realització d'aquest objectiu ajudarà a crear un clima més afable als campus universitaris i a preparar futures dirigents del país i agents actius de protecció d'aquests drets.

Amb aquest objectiu s'ha dissenyat un programa consistent en la sensibilització de 400 estudiants i 750 batxillers dels dos darrers anys del secundari al coneixement i respecte dels Drets Humans amb la formació prèvia d'un grup de 25 estudiants promotores seleccionades amb anterioritat.


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.