hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Ampliació de l'Hospital Monkole amb el CHME

El barri de Montgafula estava de festa el diumenge 2 de juny. El Ministre de Sanitat Félix Kabange Numbi inaugurava el Centre Hospitalari Matern Infantil Monkole, iniciativa del nostre soci local CECFOR, i va regalar una ambulància medicalitzada de part del Govern de la R.D. del Congo.

Monkole començà a funcionar al final dels anys 80 amb un servei ambulatori i 3 llits per observació. Des de llavors, atenent les necessitats de la població arriba a donar cobertura a mig milió d'habitants, pot fer-se càrrec cada any de quasi 100.000 persones i més de 84.000 consultes en els 14 despatxos distribuits en zones situades en barris desfavorits i de difícil accés: Kimbondo, Eliba i Moluka.

La construcció definitiva que s'ha portar a càrrez en set anys, així com la integració de nous serveis a l'Hospital han estat finançats amb fons destinats a la Cooperació Internacional procedents de països com Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Argentina, Japó i amb la col·laboració del Govern del Congo. 

Montblanc col·labora amb l'Hospital Monkole, al servei de la població de la perifèria de Kinshasa, des de l'any 2004.

 

Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.