hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Ampliació de l'Hospital Monkole amb el CHME

16 Juny 2014

El barri de Montgafula estava de festa el diumenge 2 de juny. El Ministre de Sanitat Félix Kabange Numbi inaugurava el Centre Hospitalari Matern Infantil Monkole, iniciativa del nostre soci local CECFOR, i va regalar una ambulància medicalitzada de part del Govern de la R.D. del Congo.

Monkole començà a funcionar al final dels anys 80 amb un servei ambulatori i 3 llits per observació. Des de llavors, atenent les necessitats de la població arriba a donar cobertura a mig milió d'habitants, pot fer-se càrrec cada any de quasi 100.000 persones i més de 84.000 consultes en els 14 despatxos distribuits en zones situades en barris desfavorits i de difícil accés: Kimbondo, Eliba i Moluka.

La construcció definitiva que s'ha portar a càrrez en set anys, així com la integració de nous serveis a l'Hospital han estat finançats amb fons destinats a la Cooperació Internacional procedents de països com Espanya, França, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Argentina, Japó i amb la col·laboració del Govern del Congo. 

Montblanc col·labora amb l'Hospital Monkole, al servei de la població de la perifèria de Kinshasa, des de l'any 2004.


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.