hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Volem eliminar els riscos de la maternitat a la RD del Congo

26 Setembre 2016

Ebale és un projecte de la Fundació Montblanc, ONAY i Amics de Monkole per reduir els riscos de la maternitat a la República Democràtica del Congo. En lingala, "ebale" significa riu: en l'origen de tota vida està l'aigua; el Riu Congo és la columna vertebral de l'R.D. Congo, font i canal de vida a Àfrica Central.

Ebale és un projecte que col·labora estreta i intensament amb el Centre Hospitalari Monkole (Kinshasa, República Democràtica del Congo) per promoure un programa clínic-assistencial amb l'objectiu de reduir significativament els riscos durant els diferents processos de la maternitat (gestació, part i postpart ), el "Forfait-Mama".

 

El "Forfait-Mama" permet a dones sense recursos de Kinshasa accedir a cures assistencials de qualitat en un entorn d'extrema pobresa. Per una "tarifa-plana" de 50 €, qualsevol dona sense recursos pot accedir a pràctiques clíniques segures (infraestructures, experiència mèdica i higiene), protegint la vida de mares i fills.

El projecte Ebale té per missió donar suport al sosteniment dels costos reals d'aquest programa mitjançant la comunicació i el suport als reptes de la maternitat en la R.D. Congo i canalitzant la solidaritat de les persones a tot el món.


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.