hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Mas Batllori a quads

 

Hem convertit el nostre jardí en una pista de quads

 

Hola de nou! El nostre temps a Mas Batllori està acabant molt ràpidament. Totes estem aprofitant els últims dos dies en aquesta casa que tant ens agrada. Una de les nostres parts favorites és el nostre jardí, és gegant! En ell, les nostres monitores ens han organitzat una pista per quads, ens ho hem passat genial! Quan estiguem de tornada amb les nostres famílies segur que estranyarem molt aquestes activitats, també les nostres nits de joc per mitjà de les quals coneixem cada vegada millor a les nostres noves (i antigues) amistats.

Ahir, vam visitar Banyoles. Hem anat caminant des de la casa. Vam poder banyar-nos i menjar per allà. Ens ha encantat la petita excursió.

Una de les activitats més emocionants fins ara ha estat l'enregistrament de curtmetratges per grups. Cada grup té assignat un gènere diferent i estem esperant tenir-los acabats per poder presentar-los a totes les nostres amigues.

Sens dubte ha estat un estiu ple de molta diversió i temps entre amigues. Per ara ens acomiadem de Mas Batllori, fins l'any vinent!

 

 

Carrer de Sants 14-16, Principal - 08014, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.