hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Oporto, Camí de Sant Jaume i viceversa

El divendres passat vam publicar a les xarxes socials una enquesta on es preguntaba quantes etapes pensàveu que portavem les noies del Camí de Sant Jaume. 


En aquell moment, portavem una etapa del Camí, però ara, després d'un cap de setmana en acció, ja en portem tres! Hem acabat el nostre objectiu i ara ens ananirem a Oporto per gaudir d'uns dies de voluntariat, turisme i companyerisme.


Aquests dies han sigut intensos, però genials per desconectar i veure la vida des d'un altre perspectiva. Ara farem el canvi amb les que estaven a Oporto i elles vindran aquí a fer el Camí de Sant Jaume.


Les que hem començat el viatge a Oporto, per després fer el Camí de Sant Jaume, hem aprofitat al màxim aquests dies per donar-nos als demés, conèixer la ciutat i coneixer-nos millor entre nosaltres.


Hem fet voluntariat amb ucraïnesos i amb nens, hem visitat Fàtima i hem recorregut els carrers de la ciutat. Ara que ja som amigues, el Camí serà molt entretingut parlant i animant-nos per arribar fins a la meta. 


Podeu seguir les novetats de les colònies a les xarxes socials i al bloc.

 

Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.