hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Visitem Liziba i pensem un nou projecte

30 Octubre 2017

Pensem en un nou projecte per als petits de Liziba.

Matinem per anar a recollir a Isabelle. Aquest dia era Ville Morte, alguna cosa així com un atur general convocat per l'oposició per protestar per la situació política actual. Gairebé no hi havia tràfic.

Després d'esmorçar sortim rumb a Liziba. La ciutat estava molt menys congestionada que de costum i triguem amb prou feines una hora. Mentre Maria Fernanda mantenia entrevistes amb l'Elodie, la directora, i amb l'Assina, la directora d'orientació, nosaltres vam fer fotos i videos de tota l'escola, creant expectació entre les alumnes. En Maternal, els nens es posaven molt seriosos amb la seva professora; no vam aconseguir explicar que no ens agraden les fotos estàtiques… així que vam optar per fer-les, i demanar-los, després, que es posessin a jugar. La Directora de Maternal, l'Astrid, que és molt jove i entusiasta, ens va demanar les fotos.  

En arribar a la classe d'informàtica, la vam trobar tancada i buida, i és que a la zona del col·legi no hi ha llum pràcticament cap dia al mes. Professores i alumnes somien amb poder utilitzar l'aula, i, ràpidament, ideem un projecte d'instal·lació de plaques solars i bateries… ara falta trobar un finançador.

Demanem 9 voluntàries entre les alumnes majors i ràpidament es van oferir… al final, vam posar al grup davant dels ordinadors, i van simular l'ús de l'aula. Van escriure sobre el teclat amb cara de velocitat i mirant fixament les pantalles apagades: molt bones actrius!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Darreres Notícies

     

    Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

    Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.