hosting gràcies a

Benvingut!

Entra com usuari registrat per accedir a tot el contingut

Phương Mỹ Project, sanitaris per a famílies a Vietnam

Facilitem l'accés a sanitaris a famílies

 • Informació

  Fitxa tècnica

  Localització: Comunitat de Phương Mỹ, Província Hà Tinh, Districte Huong Khe, Vietnam.

  Objectiu del projecte: Facilitar l'accés a la sanitat a famílies vulnerables.

  Contrapart: Cáritas Vietnam.

  Col·laboradors: Col·legi d'Arquitectes, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i donants privats.

  Beneficiaris: 12 famílies en situació de pobresa, membres de la Comunitat de Phương Mỹ, una zona rural sotmesa a grans riscos d'inundacions.

 • Què fem

  Phương Mỹ Project, sanitaris per a famílies a Vietnam

  Millora de les condicions de vida de les famílies de la comunitat, mitjançant l'implementació de sanitaris ecològics en les famílies més desfavorides, així com l'educació en gestió de residus i consum responsable, per tal d'assolir un canvi en la cultura de la població.

  Es tracta d'una experiència pilot amb ànim d'arribar a abastir a el 100% de la població de lavabos dignes, evitant alts riscos de contaminació i propagació de malalties.

  El projecte s'emmarca dintre de l'agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que representa el compromís internacional per fer front als reptes socials, econòmics i mediambientals de la globalització, posant en el centre a les persones, el planeta, la prosperitat i la pau. En concret, es dirigeix als objectius següents:

  Objectiu 6.2 D'aquí a 2030, aconseguir l'accés a serveis de sanejament i higiene adequats i equitatius per a tots i posar fi a la defecació a l'aire lliure, fent especial atenció a les necessitats de les dones i les nenes i les persones en situacions de vulnerabilitat .

  Objectiu 12.5 D'aquí a 2030, reduir considerablement la generació de deixalles mitjançant activitats de prevenció, reducció, reciclatge i reutilització.

  Si necessites més informació, pots descarregar el nostre dossier del projecte.

 • Com ajudar

  Com ens pots ajudar

  Ajuda’ns a millorar la vida de les persones.

  • Pots fer un donatiu a través de PayPal aquí:  • Per BIZUM amb el codi: 03367

  Si necessites un certificat, envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Muntaner 341, Planta 3 - 08021, Barcelona

Avís legal, Política de cookies i Protecció de dades.